duminică, 3 aprilie 2011

"TINERII - FORŢA DREPTEI" - moţiunea cu care tânărul deputat de Focşani - Şerban Răzvan Mustea - intră în cursa pentru şefia naţională a OTPDL

RĂZVAN MUSTEA este un tânăr foarte valoros pe care PDL l-a aruncat în lupta politică, încă de cand a ajuns deputat. Are calităţile necesare pentru a candida, şi chiar câştiga funcţia de preşedinte al OTPDL la nivel naţional, pentru ca îl văd ca pe un om foarte hotărât, echilibrat, stăpân pe sine, conştient de importanţa bătăliei la care se înhamă. Este pe deplin conştient că va trebui să îşi asume foarte multe responsabilităţi, că va avea foarte mult de muncă, dar cred că va reuşi. Împreună cu o echipă de tineri la fel de capabili ca şi el, am încredere că va face lucruri foaret bune în fruntea organizaţie de tineret, că o va organiza şi gestiona într-un mod exemplar şi o va duce pe primul loc în rândul organizaţiilor naţionale de tineret. 
Până să îl văd personal şi să îl ascult la Craiova, în această zi, ştiam că este un tanăr capabil să facă ceva notabil în această lume politică. Am rămas astfel plăcut impresionat de felul său de a vedea lucrurile, are o viziune exemplară asupra ceea ce reprezintă PDL şi OTPDL şi ceea ce înseamnă să fii membru al unui partid de dreapta. Cred, 100%, că este un tânăr care TREBUIE sprijinit pentru a câştiga şefia partidului şi pentru a ne ajuta pe noi, tinerii, să ducem o viaţă mai bună în propria noastră ţară. MERITĂM SĂ ÎL AVEM PE RĂZVAN MUSTEA PREŞEDINTE ŞI SĂ ÎNCEPEM, ALĂTURI DE EL, SĂ ARĂTĂM CA O ADEVĂRATĂ FORŢĂ A DREPTEI.

CEI INTERESAŢI DE MOŢIUNEA LUI RĂZVAN MUSTEA, O POT CITI ŞI ÎNŢELEGE LA URMĂTOAREA ADRESĂ:
http://www.fortadreptei.ro/docs/Proiect-OTPDL-2011-2015-Razvan-Mustea-Serban.pdf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu